Ledertechniek Nederland

Al vanaf 1995 werken René Wagener en Sjef van den Broek samen. Hun specialiteit is het stofferen en repareren van leren meubilair. Klanten uit heel Nederland, maar ook uit Duitsland en België weten Ledertechniek in Uden te vinden.

Sjef is van huis uit stoffeerder, René komt uit de schoenmakerij. Ledertechniek Uden renoveert en repareert, en geeft meubelen een tweede leven. Zo bespaart de klant geld én heeft hij opnieuw plezier van zijn favoriete fauteuil of zitbank. René: "We repareren kleine scheurtjes en brandgaatjes, verwijderen hardnekkige vetvlekken, reinigen het leer grondig en frissen de kleur op. Maar als de klant liever een andere kleur of nieuwe bekleding wil hebben, dan kan dat ook."

Maar Ledertechniek Nederland repareert en renoveert niet alleen meubilair. "Eigenlijk renoveren we alles waarop een mens zit. Dus niet alleen bankstellen, stoelen en fauteuils, maar ook bekleding van auto's, boten en motoren," zegt Sjef. "We werken veel voor particulieren, maar ook de auto- en bootindustrie en verzekeringsmaatschappijen behoren tot onze klantenkring."

Het bedrijf haalt meubels bij de klant op en bezorgt ze weer als nieuw thuis. Ledertechniek Uden repareert, reinigt, stoffeert, frist kleuren op of geeft meubilair een nieuwe kleur. Het bedrijf is ruim gesorteerd in onderhoudsmiddelen. Professioneel advies over goed onderhoud van het vernieuwde meubilair is uiteraard bij de prijs inbegrepen.