Skip to main content
 • Perfectie in stof en leder
 • Sinds 1995 dé lederspecialist
 • Deskundig advies
 • Haal- en brengservice

Meubelrenovatie Grave

Bent u een bedrijf voor meubelrenovatie in de buurt van Grave? Iemand die uw stoffen of lederen meubels op kan knappen, zodat ze weer jaren meekunnen? Ook voor het renoveren van stoffen of lederen interieurs van auto’s, caravans en zelfs boten kunt u terecht bij Ledertechniek Nederland in Uden. In onze ambachtelijke werkplaats zorgen wij er al sinds 1995 voor, dat het stof en leder van verschillende soorten meubels en interieurs na behandeling weer in perfecte staat is.

Service voor meubelrenovatie in regio Grave

In onze werkplaats voeren wij veel verschillende werkzaamheden uit om een perfecte meubelrenovatie van uw stoffen of lederen meubel of interieur te realiseren. Natuurlijk kunt u daarbij denken aan complete herstoffering, maar we kunnen nog veel meer. Een greep uit onze werkzaamheden:

 • Vernieuwen van singels en stiknaden;
 • Opfrissen van de kleur;
 • Een complete kleurverandering;
 • Wegwerken van craquelé;
 • Reparatie van gaatjes en scheurtjes;
 • Grondige reiniging;
 • Nieuwe vulling aanbrengen;
 • Complete herstoffering.

Het is zonde om een nieuw bankstel of nieuwe fauteuil te kopen. U bent gehecht aan uw meubels en wilt ze graag nog een ronde mee laten gaan. Bij Ledertechniek Nederland hebben wij al bijna 30 jaar ervaring met het opknappen en renoveren van stof en leder in meubelen en interieurs. Neem maar eens een kijkje in onze portfolio om een aantal van onze gerealiseerde projecten te bekijken.

Beoordeling van uw meubel

Om een goede inschatting te kunnen maken van de werkzaamheden die nodig zijn en de bijbehorende kosten, zullen we vooraf uw meubel beoordelen. Wanneer u online een offerte aanvraagt, kunt u meteen een aantal foto’s uploaden. Wij kunnen meestal een vrij goede inschatting maken van de kosten die met de meubelrenovatie gepaard gaan. Vaak zien we de meubels het liefst nog even in het echt, voordat we de definitieve offerte opmaken. Wij komen daarvoor graag naar Grave toe.

Haal- en brengservice in Grave

Gaat u akkoord met onze offerte? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij komen uw meubels dan bij u in Grave oppikken, en leveren ze na de renovatie ook weer netjes bij u af. Op die manier hoeft u niet te sjouwen, en heeft u geen gedoe met het regelen van vervoer!

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze of over de service die wij bieden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geven u deskundig advies over de meubelrenovatie die u uit wilt laten voeren. U mag ons bellen (0413-255001) maar ook via de Whatsapp chat kunt u uw vragen aan ons stellen. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook; wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan
Close Menu

Ledertechniek Nederland

Neutronenlaan 4A
5405 NH Uden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 9:00 – 16:30 uur
Zaterdag & Zondag – GESLOTEN