Skip to main content
  • Perfectie in stof en leder
  • Sinds 1995 dé lederspecialist
  • Deskundig advies
  • Haal- en brengservice

Over ons

René Wagener en Sjef van de Broek zijn hun samenwerking al in 1995 begonnen. Ze vinden het prachtig om meubelen een tweede leven te geven door het leder te repareren en te renoveren, maar ook een compleet nieuwe bekleding is mogelijk. Bovendien gaan ze verder dan het renoveren of repareren van lederen meubels: Ook stoelen en banken in auto’s, boten en zelfs straaljagers komen bij René en Sjef in de werkplaats terecht om weer als nieuw de deur uit te gaan.

René: “Eigenlijk renoveren wij alles waarop een mens kan zitten. Dus niet alleen bankstellen, stoelen en fauteuils, maar ook bekleding van auto’s, campers, boten en motoren. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, en we hebben ook een haal- en brengservice: We komen de meubels ophalen en leveren ze ook weer thuis af. Full service van deur tot deur dus!”

U kunt bij Ledertechniek terecht voor reparatie, reiniging en herstoffering van lederen en stoffen meubels. Brandgaatjes of scheurtjes in de bekleding? Geen probleem! Ook kunt u dof of bleek geworden kleuren laten opfrissen, of uw meubel zelfs een compleet nieuwe kleur geven. Voor producten voor onderhoud én advies hierover bent u bij Ledertechniek in Uden ook van harte welkom.

Vraag direct een offerte aan
Close Menu

Ledertechniek Nederland

Neutronenlaan 4A
5405 NH Uden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 9:00 – 16:30 uur
Zaterdag & Zondag – GESLOTEN