Skip to main content
  • Perfectie in stof en leder
  • Sinds 1995 dé lederspecialist
  • Deskundig advies
  • Haal- en brengservice

Onze werkwijze

“Deze stoel wilden de eigenaren niet wegdoen; ondanks ernstige tekenen van slijtage zoals scheurtjes en verbleekte plekken zat dit meubel namelijk ontzettend lekker. Daarom hebben ze ervoor gekozen om de stoel door ons op te laten halen en te renoveren. We hebben de scheurtjes kunnen repareren en de kleur weer helemaal opgefrist. Nu kunnen die mensen weer jaren heerlijk zitten in hun favoriete luie stoel.”

Vraag direct een offerte aan

INVENTARISATIE

Wanneer u ons inschakelt om uw lederen of stoffen zitmeubel op te knappen, zullen wij allereerst inventariseren wat er allemaal nodig is om uw stoel of bank weer helemaal naar uw zin te maken. Wilt u een andere kleur? In welke staat bevindt zich de bekleding? Deze en andere vragen nemen we door. Aan de hand van foto’s kunnen wij een globale prijsinschatting maken; wanneer wij het meubel in het echt zien kunnen we een definitieve prijs bepalen.

UITVOERING

Wanneer u akkoord bent met onze offerte, gaan wij aan de slag. U kunt uw meubel zelf afleveren maar u kunt ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. Het renoveren of restaureren van uw zitmeubel neemt normaliter zo’n twee tot vier weken in beslag, maar afhankelijk van de hoeveelheid werk en eventuele complicaties, kan het in uitzonderlijke gevallen wat langer duren, tot zo’n 8 weken.

OPLEVERING

Uw meubel kan weer jaren mee! Bij gebruikmaking van onze haal- en brengservice leveren het weer bij u af, maar u kunt het uiteraard ook zelf op komen halen.

Close Menu

Ledertechniek Nederland

Neutronenlaan 4A
5405 NH Uden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 9:00 – 16:30 uur
Zaterdag & Zondag – GESLOTEN