Skip to main content
  • Perfectie in stof en leder
  • Sinds 1995 dé lederspecialist
  • Deskundig advies
  • Haal- en brengservice

Meubelrenovatie Mill

Bent u woonachting in de regio Mill en heeft u iemand nodig die een perfecte meubelrenovatie voor u uit kan voeren? Ledertechniek Nederland uit Uden is een ambachtelijk bedrijf dat al sinds 1995 werkt aan de renovatie en reparatie van stoffen en lederen zitmeubels en interieurs van o.a. campers, caravans en auto’s. Wij zijn trots op ons werk en streven altijd naar perfectie, maar ook de prijzen houden wij scherp.

Aanmelden voor meubelrenovatie

Is het leder of de stoffen bekleding van uw zitmeubel versleten? In heel veel gevallen is het de moeite waard om het te laten renoveren door René en Sjef van Ledertechniek Nederland. Wij kunnen van alles; soms voorzien we het hele meubel van nieuwe stoffering of nieuw leder. In andere gevallen kunnen we het weer perfect in orde maken door andere werkzaamheden uit te voeren, zoals:

  • Herkleuring van het meubel;
  • Het vernieuwen van stiknaden en singels;
  • Het vervangen van de vulling;
  • Grondige reiniging.

U kunt ons foto’s van uw meubel sturen, zodat wij alvast een goede schatting kunnen maken van het werk dat verricht moet worden en een prijsindicatie geven voor de meubelrenovatie. Voor een accurate prijsopgave is het echter belangrijk dat wij het meubel met eigen ogen inspecteren. Als u uw meubelrenovatie bij ons wilt laten uitvoeren, komen wij graag naar u toe in Mill of omgeving, om het meubel of de meubelen te beoordelen. Gaat u akkoord met de offerte, dan kunnen we aan de slag.

Haal- en brengservice meubelrenovatie Mill

Is het voor u lastig om uw meubelstuk(ken) naar ons te vervoeren? Geen zorgen; wij hebben een haal- en brengservice. Dat betekent dat wij het meubel voor de meubelrenovatie bij u in Mill komen ophalen, en we brengen het ook weer bij u terug. U hoeft dus niet te sjouwen, geen aanhangers te huren en ook geen familie in te schakelen om u te helpen.

Contact

Neem alvast eens een kijkje in onze portfolio; daar kunt u verschillende projecten zien die wij al gerealiseerd hebben. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op en bel ons even. Wilt u direct een offerte aanvragen voor een meubelrenovatie in Mill? Ga dan naar deze pagina. Hier kunt u uw gegevens achterlaten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag direct een offerte aan
Close Menu

Ledertechniek Nederland

Neutronenlaan 4A
5405 NH Uden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 9:00 – 16:30 uur
Zaterdag & Zondag – GESLOTEN