Skip to main content
  • Perfectie in stof en leder
  • Sinds 1995 dé lederspecialist
  • Deskundig advies
  • Haal- en brengservice

Meubelrenovatie Nistelrode

Bent u op zoek naar een professioneel en ambachtelijk bedrijf voor meubelrenovatie nabij Nistelrode? Zijn de kussens van uw bank ingezakt, is het leder verkleurd of is de bekleding versleten? Al sinds 1995 is Ledertechniek Nederland in Uden dé specialist in het renoveren van zitmeubels en lederen en stoffen interieurs van campers, caravans, auto’s, boten en meer.

Werkplaats voor meubelrenovatie nabij Nistelrode

In onze werkplaats werken wij op ambachtelijke wijze aan het geven van een tweede leven aan met stof of leder beklede meubels en interieurs. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld:

  • Herstoffering van meubels en (zit-)kussens;
  • Aanbrengen van nieuwe vulling;
  • Vernieuwen van stiknaden en singels;
  • Het repareren van craquelé in leder;
  • Herkleuring van stof en leder;
  • En nog veel meer.

Ook als uw meubel bijvoorbeeld brandgaatjes vertoont, hoeft dat zeker niet het einde van de bank of fauteuil te zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat de gaatjes perfect gerepareerd worden. Wilt u uw meubel en compleet andere kleur geven? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Kijk in onze portfolio voor verschillende meubelrenovaties die wij hebben uitgevoerd.

Haal- en brengservice voor meubelrenovatie in Nistelrode

Wilt u een meubelrenovatie door ons laten uitvoeren maar vindt u het lastig om de meubels te brengen? Geen probleem; u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice. Dat betekent dat u niet hoeft te sjouwen met uw spullen, maar dat wij ze bij u in Nistelrode komen halen én ook weer netjes afleveren.

Werkwijze

Voordat we aan de slag gaan, zullen we uw meubel eerst beoordelen. Dat kunnen we doen aan de hand van foto’s maar het liefst zien we uw fauteuil, bankstel of interieur in het echt. Dan kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van de te verwachten werkzaamheden en kosten. Wanneer we een passende offerte hebben gemaakt en u akkoord bent, gaan wij aan de slag. Gemiddeld duurt een meubelrenovatie tussen de twee en vier weken; in uitzonderlijke gevallen kan het wat langer duren.

Contact

Wilt u meer weten over ambachtelijke meubelrenovatie in de buurt van Nistelrode? Neemt u gerust contact met ons op door ons te bellen op 0413-255001. Het aanvragen van een prijsopgave kunt u eenvoudig hier doen. En als u benieuwd bent naar eerdere projecten van Ledertechniek Nederland, dan kunt u ook eens een kijkje nemen in onze portfolio. Ook voor advies nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen; wij helpen u graag verder!

Vraag direct een offerte aan
Close Menu

Ledertechniek Nederland

Neutronenlaan 4A
5405 NH Uden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 9:00 – 16:30 uur
Zaterdag & Zondag – GESLOTEN