Skip to main content
  • Perfectie in stof en leder
  • Sinds 1995 dé lederspecialist
  • Deskundig advies
  • Haal- en brengservice

Meubelrenovatie Oss

Woont u in Oss of omgeving en heeft u zitmeubels die wel een renovatie kunnen gebruiken? Moet de stoffering van uw caravan of auto-interieur opgeknapt worden? Ledertechniek Nederland is een ambachtelijk bedrijf in Uden, op korte rijafstand van Oss, dat gespecialiseerd is in meubelrenovatie. Wij knappen lederen én stoffen meubels op artisanale wijze op, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw favoriete zitmeubel. Ook het lederen of stoffen interieur van uw auto of camper nemen wij graag onder handen.

Mogelijkheden

Is de stof compleet versleten? Vertoont het leder van uw zitmeubel slijtageplekken of is het aangetast door craquelé? Of wilt u wellicht een compleet andere kleur? Wij kunnen kleine brandgaatjes herstellen en het leder behandelen, maar uiteraard kunnen we uw bank of stoel ook compleet herstofferen. Een greep uit de mogelijke behandelingen:

  • Het opnieuw opvullen van het zitmeubel;
  • Herstoffering;
  • Herkleuring of zelfs een compleet nieuwe kleur;
  • Het opnieuw aanbrengen van stiknaden en singels;
  • Grondige reiniging;
  • En nog veel meer.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor deskundig en eerlijk advies over het onderhoud en de reiniging van uw meubels. U kunt bij ons ook de juiste producten aanschaffen voor het optimaal houden van uw lederen of stoffen interieurs en zitmeubels.

Haal- en brengservice in Oss voor uw meubelrenovatie

Natuurlijk mag u uw meubel zelf naar onze werkplaats komen brengen, maar het hoeft niet. Wij komen graag naar Oss om uw meubel op te halen; het is dus niet nodig om zelf te gaan sjouwen. Bovendien leveren wij het gerenoveerde meubel ook weer bij u thuis af.

Prijsindicatie meubelrenovatie Oss

Als u ons een aantal duidelijke foto’s stuurt van het te behandelen meubel of interieur, kunnen wij vaak al een goede prijsindicatie geven. Om de prijs exact te bepalen, is het echter belangrijk dat wij uw meubel in het echt zien. Ook daarvoor komen we uiteraard graag bij u langs.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Ledertechniek voor meubelrenovatie nabij Oss? Neemt u gerust contact met ons op. U kunt ook met ons chatten, en als u een offerte wilt aanvragen, klikt u dan hier. Bent u nieuwsgierig naar projecten die wij gerealiseerd hebben, kijk dan even in onze portfolio. Tot snel bij Ledertechniek Nederland!

Vraag direct een offerte aan
Close Menu

Ledertechniek Nederland

Neutronenlaan 4A
5405 NH Uden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 9:00 – 16:30 uur
Zaterdag & Zondag – GESLOTEN