Skip to main content
  • Perfectie in stof en leder
  • Sinds 1995 dé lederspecialist
  • Deskundig advies
  • Haal- en brengservice

Meubelrenovatie Sint Oedenrode

Woont u in Sint Oedenrode en heeft u stoffen of lederen meubels die aan een renovatie toe zijn? Ledertechniek Nederland zit al sinds 1995 in Uden en is dé specialist in de regio op het gebied van meubelrenovatie. Op ambachtelijke wijze worden hier banken, fauteuils, eetkamerstoelen, maar ook lederen en stoffen interieurs van bijvoorbeeld auto’s en caravans opgeknapt. Neem alvast een kijkje in onze portfolio om te zien wat voor werk wij zoal afleveren.

Wat verstaan wij onder meubelrenovatie?

Meubelrenovatie kan op verschillende manieren gebeuren. Afhankelijk van de gebreken die uw lederen of stoffen meubel vertoont, zullen wij kleinere of grotere ingrepen verrichten om het er weer als nieuw uit te laten zien. Wij kunnen o.a. de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Vernieuwing van stiknaden en singels;
  • Het opnieuw opvullen van de meubels;
  • Grondige reiniging;
  • Complete herstoffering;
  • Herkleuring van het meubel;
  • Repareren van scheurtjes, gaatjes en bijvoorbeeld craquelé.

Beoordeling van uw meubel

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten wat er mis is met uw meubel of interieur, zodat we kunnen beoordelen wat er allemaal moet gebeuren. U kunt ons, wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt, verschillende foto’s toesturen; aan de hand daarvan kunnen wij vaak al een goede inschatting maken en een richtprijs opgeven voor de meubelrenovatie. Het liefst zien we de meubelstukken in het echt; we komen daarvoor graag naar Sint Oedenrode. We kunnen op die manier het beste inschatten wat er nodig is en u een passend voorstel doen. Gaat u akkoord met de offerte? Dan kunnen we aan de slag!

Meubelrenovatie met haal- en brengservice in Sint Oedenrode

Bij Ledertechniek Nederland kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij komen uw meubel voor meubelrenovatie ophalen bij u in Sint Oedenrode, en leveren het na de behandeling ook weer netjes bij u af. Geen gedoe dus met het lenen van aanhangers of busjes, en u hoeft niet te sjouwen!

Contact

Heeft u vragen over onze meubelrenovatie service in de regio Sint Oedenrode? Neem vrijblijvend contact met ons op. U mag ons uiteraard bellen op 0413-255001 of chat met ons via Whatsapp. Of stuur een mailtje naar info@ledertechniek.nl. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Vraag direct een offerte aan
Close Menu

Ledertechniek Nederland

Neutronenlaan 4A
5405 NH Uden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 9:00 – 16:30 uur
Zaterdag & Zondag – GESLOTEN