Skip to main content
 • Perfectie in stof en leder
 • Sinds 1995 dé lederspecialist
 • Deskundig advies
 • Haal- en brengservice

Stoffeerderij Grave

Bent u op zoek naar een vakkundige stoffeerderij in de buurt van Grave? René Wagener en Sjef van den Broek van Ledertechniek Nederland stofferen al sinds 1995 lederen en stoffen meubelen en interieurs in hun werkplaats in Uden. Banken, stoelen en fauteuils, maar ook interieurs van auto’s, campers en zelfs boten worden hier op ambachtelijke wijze “opgekalefaterd”. Kijk ook eens in onze portfolio, waar u het resultaat kunt zien van verschillende projecten die op beeld zijn vastgelegd.

Wat kunt u van ons verwachten?

Allereerst zullen wij de meubels of het interieur dat u bij ons aanmeldt, beoordelen. We kijken naar de staat waarin het zich bevindt, zodat we weten wat er moet gebeuren in onze stoffeerderij om alles weer in perfecte staat te krijgen. U kunt daarbij denken aan werkzaamheden zoals:

 • (Opnieuw) stikken van naden en singels;
 • Opfrissen van de kleur;
 • Verven van de oude bekleding;
 • Repareren van brandgaatjes of scheurtjes;
 • Grondige reiniging;
 • Nieuwe vulling aanbrengen;
 • Compleet herstofferen van uw meubel.

Misschien denkt u dat complete herstoffering nodig is, maar misschien kunnen we uw meubel ook met wat lichtere ingrepen weer tiptop in orde maken. Afhankelijk van de werkzaamheden zijn wij normaal gesproken zo’n twee tot vier weken bezig.

Beoordeling van uw meubel

Aan de hand van foto’s kunnen wij een vrij goede inschatting maken wat er moet gebeuren om uw meubel op te knappen. Voor een nauwkeurige prijsopgave zien we het te behandelen meubelstuk of interieur echter graag in het echt. We komen dan ook graag naar Grave om te bekijken wat er in onze stoffeerderij moet gebeuren. Wanneer u vervolgens akkoord gaat met de offerte, dan kunnen wij aan de slag!

Haal- en brengservice Grave vanuit onze stoffeerderij

U kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice, zodat u zelf niet hoeft te sjouwen of vervoer hoeft te regelen om uw meubels in Uden te krijgen. Wij komen naar Grave om het meubel naar onze stoffeerderij te brengen, en leveren het na de behandeling ook weer netjes bij u af!

Contact

Wilt u meer weten over de services die onze stoffeerderij te bieden heeft voor u als klant in Grave? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen (0413-255001), of chat met ons via whatsapp. Mailen is uiteraard ook mogelijk. Wilt u direct een offerte aanvragen? Doe dat heel eenvoudig via deze pagina, waar u ook een aantal foto’s van uw meubel of interieur kunt uploaden.

Vraag direct een offerte aan
Close Menu

Ledertechniek Nederland

Neutronenlaan 4A
5405 NH Uden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 9:00 – 16:30 uur
Zaterdag & Zondag – GESLOTEN