Skip to main content
  • Perfectie in stof en leder
  • Sinds 1995 dé lederspecialist
  • Deskundig advies
  • Haal- en brengservice

Stoffeerderij Heeswijk-Dinther

Woont u in Heeswijk-Dinther en bent u op zoek naar een stoffeerderij voor uw (zit-)meubel? Of heeft u een camper of caravan die opnieuw gestoffeerd moet worden? Ledertechniek Nederland is een ambachtelijke stoffeerderij die als sinds 1995 in Uden is gevestigd. U kunt bij ons terecht met uw met stof of leder beklede meubelen of interieurs voor een grondige opknapbeurt of complete renovatie. Wij zorgen ervoor dat u alles in perfecte staat weer terug krijgt, zodat u weer jarenlang kunt genieten van uw favoriete zitmeubel of vernieuwde interieur.

Werkzaamheden

In onze stoffeerderij voeren wij alle voorkomende werkzaamheden uit voor het opknappen van stoffen of lederen zitmeubels, maar ook interieurs van auto’s, caravans en campers. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

  • Herstoffering;
  • Herkleuring;
  • Grondige reiniging;
  • Opnieuw opvullen van het meubel;
  • En nog veel meer.

Natuurlijk geven we u ook deskundig advies over het onderhoud van uw vernieuwde meubel; tevens kunt u hiervoor bij ons hoogwaardige producten aanschaffen.

Haal- en brengservice van de stoffeerderij in Heeswijk-Dinther

Om niet te sjouwen en ook geen vrienden of familie in te hoeven schakelen voor het vervoeren van uw meubels naar onze werkplaats in Uden, kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij komen dan naar Heeswijk-Dinther om uw meubel op te halen en naar onze stoffeerderij te brengen. Natuurlijk komen wij het opgeknapte meubel ook weer bij u afleveren.

Offerte

Wilt u een offerte van ons ontvangen voor het opknappen van uw meubel? U kunt via onze site uw meubel aanmelden en ons wat foto’s opsturen; wij kunnen dan een redelijke inschatting van de prijs voor de herstelwerkzaamheden maken. Om een exacte prijsopgave te verkrijgen, zien wij uw meubel echter graag in het echt. We maken graag een afspraak met u om het meubel te bezichtigen in Heeswijk-Dinther.

Contact

Wilt u meer weten? Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0413-255001 van maandag t/m vrijdag. Kijkt u ook eens in onze portfolio voor reeds gerealiseerde projecten in onze stoffeerderij in Uden, nabij Heeswijk-Dinther.

Vraag direct een offerte aan
Close Menu

Ledertechniek Nederland

Neutronenlaan 4A
5405 NH Uden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 9:00 – 16:30 uur
Zaterdag & Zondag – GESLOTEN