Skip to main content
  • Perfectie in stof en leder
  • Sinds 1995 dé lederspecialist
  • Deskundig advies
  • Haal- en brengservice

Stoffeerderij Nistelrode

Ledertechniek Nederland in Uden is al sinds 1995 dé ambachtelijke lederspecialist en stoffeerderij in de nabijheid van Nistelrode. René en Sjef zijn echte perfectionisten en zorgen ervoor dat u weer jarenlang kunt genieten van uw favoriete zitmeubel. Ook voor het stofferen of herstofferen van het interieur van uw auto, camper of caravan kunt u hier uitstekend terecht. De combinatie van perfectie en mooie prijzen maken Ledertechniek Nederland een populaire stoffeerderij: mensen uit de regio én uit de rest van Nederland brengen hun meubels voor een grondige opknapbeurt.

Onze werkwijze

Aan de hand van een paar foto’s kunnen wij al een redelijke inschatting maken van de werkzaamheden die verricht moeten worden, en de bijbehorende kosten. Het liefst zien we het meubel of interieur echter in het echt. Pas dan kunnen we echt bepalen wat er allemaal moet gebeuren. Eenmaal in onze stoffeerderij, kunnen we verschillende werkzaamheden aan uw meubel uitvoeren. Afhankelijk van de hoeveelheid en de aard van het werk, zijn wij doorgaans tussen de twee en vier weken bezig.

Herstofferen en meer

Naast het herstofferen en/of opnieuw opvullen van lederen en stoffen meubels, kunt u in onze stoffeerderij nabij Nistelrode ook terecht voor andere voorkomende ingrepen aan uw meubels, zoals bijvoorbeeld het behandelen van kleine scheurtjes en brandgaatjes, het opfrissen van de kleuren of zelfs het compleet herkleuren van het stof of het leder. Ook hebben wij verschillende producten in huis die u zelf kunt gebruiken voor het onderhoud; hierover adviseren wij u graag.

Stoffeerderij met haal- en brengservice in Nistelrode

Met onze haal- en brengservice kunt u het zich gemakkelijk maken. Wij komen de meubels bij u in Nistelrode ophalen en als ze klaar zijn, maken we ook weer een afspraak om ze bij u af te leveren. Geen gedoe dus met sjouwen of aanhangwagens!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze Udense stoffeerderij nabij Nistelrode? U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken op 0413-255001. Wilt u een offerte aanvragen? Dat kunt u heel eenvoudig hier doen. Kijk ook eens in onze portfolio; daar vindt u een groot aantal voorbeelden van projecten waar wij in het verleden al aan gewerkt hebben.

Vraag direct een offerte aan
Close Menu

Ledertechniek Nederland

Neutronenlaan 4A
5405 NH Uden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 9:00 – 16:30 uur
Zaterdag & Zondag – GESLOTEN