Skip to main content
  • Perfectie in stof en leder
  • Sinds 1995 dé lederspecialist
  • Deskundig advies
  • Haal- en brengservice

Stoffeerderij Uden

Ledertechniek Nederland is een ambachtelijk stoffeerdersbedrijf in Uden dat gespecialiseerd is in het restaureren en behandelen van meubelleder, maar ook andere meubelstoffen. Bij ons is uw meubel in de beste handen. Op ambachtelijke wijze zorgen René en Sjef ervoor dat uw zitmeubel weer perfect in orde is!

Stoffeerderij Uden voor kwaliteit en gemak

Ledertechniek Nederland is een stoffeerderij met een persoonlijke en ambachtelijke aanpak. Is het voor u lastig om uw meubel te komen brengen? Geen probleem; wij komen het graag bij u halen en leveren uw meubelen ook weer netjes thuis af.

Werkwijze

We kunnen aan de hand van foto’s een hele goede inschatting maken van wat er moet gebeuren. Toch zien we het meubel graag in het echt; dan kunnen we de staat van uw meubel pas echt bepalen en een definitieve prijs bepalen.

Nu kunnen we voor u aan de slag. Vaak kunnen we de stof of het leder repareren of herkleuren, maar het komt natuurlijk ook voor dat het meubel compleet opnieuw gestoffeerd moet worden. Afhankelijk van de hoeveelheid werk zal de restauratie of herstoffering zo’n twee tot vier weken duren. In uitzonderlijke gevallen kan dat soms wat uitlopen, tot maximaal acht weken. We streven altijd naar perfectie en dat is te zien aan de vele meubelen die we al onder handen hebben genomen. Kijk hier om een aantal projecten van ons te bekijken.

Stoffeerderij Uden voor bijzondere meubels

Bij ons kunt u natuurlijk terecht met uw zitbank, fauteuil of eetkamerstoelen, maar ook met wat minder alledaagse zitmeubels hebben wij de nodige ervaring. Zo kunnen we ook het interieur van uw auto of camper aanpakken, of de bekleding van uw motor of uw boot. Wij geven alle meubelen de aandacht die ze verdienen. U brengt ze tenslotte niet voor niets naar ons toe: u bent eraan gehecht en wilt ze graag in perfecte staat terugkrijgen!

Contact

Wilt u meer weten over onze werkwijze of over de mogelijkheden bij onze stoffeerderij in Uden? Neemt u gerust contact met ons op door ons te bellen of een mailtje te sturen. Wilt u weten wat het kost om uw meubel opnieuw te stofferen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan
Close Menu

Ledertechniek Nederland

Neutronenlaan 4A
5405 NH Uden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 9:00 – 16:30 uur
Zaterdag & Zondag – GESLOTEN