Skip to main content
  • Perfectie in stof en leder
  • Sinds 1995 dé lederspecialist
  • Deskundig advies
  • Haal- en brengservice

Stoffeerderij Veghel

Ledertechniek Nederland is een ambachtelijke stoffeerderij die gevestigd in Uden. Bent u op zoek naar een echte specialist in stoffering met aandacht voor detail in de buurt van Veghel? Dan bent u bij René en Sjef van Ledertechniek Nederland aan het juiste adres.

Ambachtelijke stoffeerderij bij Veghel

Al sinds 1995 zijn René Wagener en Sjef van de Broek met Ledertechniek Nederland bezig met het repareren en renoveren van lederen en stoffen meubels. Het maakt niet uit wat voor meubel u brengt; alles wat belederd of gestoffeerd is, wordt door deze twee vakmannen onder handen genomen. Banken, stoelen, fauteuils komen veelvuldig in de werkplaats, maar ook het interieur van auto’s en caravans kan door Ledertechniek Nederland compleet gerenoveerd worden. Zelfs het interieur van een straaljager is al eens vernieuwd!

Stoffeerderij voor regio Uden-Veghel: kleine en grote reparaties

In de werkplaats worden meubels compleet opnieuw gestoffeerd, maar soms is het opfrissen van de kleur van uw meubel al genoeg om het er weer als nieuw uit te laten zien. Moeten de kussens opnieuw gevuld worden? Wilt u een compleet andere kleur? Of moeten er wat scheurtjes of gaatjes gerepareerd worden? Het is allemaal mogelijk bij Ledertechniek Nederland. Aan de hand van foto’s kunnen wij vaak al goed inschatten wat er moet gebeuren om uw meubel weer “op te kalefateren”. Voor een exacte prijsopgave is het echter wel nodig om het meubel of de meubelen in het echt te zien.

Haal en breng service

Is het lastig voor u om uw meubel te brengen? Geen probleem: Ledertechniek komt als stoffeerderij graag naar Veghel om uw meubel op te halen. Natuurlijk leveren we het gerenoveerde of gerepareerde meubel ook weer netjes bij u thuis af.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ledertechniek Nederland? Neemt u gerust contact op via de Whatsapp chat, of stuur ons een mailtje. Bent u benieuwd naar het werk van deze stoffeerderij nabij Veghel? Bekijk dan onze portfolio. U kunt hier verschillende projecten zien, inclusief foto’s voor, tijdens en na de behandeling.

Vraag direct een offerte aan
Close Menu

Ledertechniek Nederland

Neutronenlaan 4A
5405 NH Uden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 9:00 – 16:30 uur
Zaterdag & Zondag – GESLOTEN